September 11, 2019

December 9, 2018

December 9, 2018

October 18, 2018

April 28, 2018

April 28, 2018

Please reload

Entradas recientes

Camina per la Marató de tv3

December 10, 2017

Benvolgudes famílies ,

Enguany l'eslògan de la 26a edició de La Marató de TV3 és "La investigació pot canviar la història" i pretén sensibilitzar sobre les malalties infecciones. En l'última edició es van fer 3500 activitats organitzades per entitats socials de tot Catalunya, arribant a la xifra d'un milió de persones. 

 

Enguany totes les AMPA i AFA de les Escoles Públiques i Concertada d'infantil i de primària de Cambrils s'han coordinat per a fer una activitat i sumar-se així a La Marató de TV3 2017. 

 

El pròxim dissabte dia 16 de desembre a les 10h del matí farem una caminada des del Pi Rodó fins al Parc del Pinaret on allà farem una xocolatada.

Durant el matí s'amenitzarà amb música per a tothom, mentre els nens i nenes lliuren la seva carta als patges reials que vindran expressament aquell dia a recollir-les i estar amb les i els nostres infants.

 

També hi haurà la possibilitat de comprar els tiquets "fila zero", on no caldrà recollir la xocolata i així col·laborar també amb aquesta activitat,

La recaudació anirà íntegrament a La Marató de TV3 2017.

 

El tiquet per la xocolata ( 2 eur )  i per la " fila zero" es podran comprar a l'ampa de l'escola  aquesta setmana en horari de :

 

DILLUNS  de 9h a 10h

DIMARTS de 15:15h a 16:15h ( horari habitual de l'ampa) 

DIJOUS de 9h a 10h 

Aquest acte ha estat possible a totes les famílies de les escoles i a l’Ajuntament de Cambrils, Aliment Art i Per Tots.

 

La Marató de TV3

 

 "Les malalties infeccioses són les responsables d'una de cada tres morts al món. Passen aquí i ara i ens poden afectar a tots", ha explicat el doctor Jordi Carratalà, cap del Servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital de Bellvitge, que ha exposat dades d'incidència i mortalitat del conjunt de malalties que tractarà La Marató. Entre les situacions més greu, hi ha la sèpsia, una infecció generalitzada que causa deu morts diàries a Catalunya i greus seqüeles als que sobreviuen. Pel que fa als tractaments, Carratalà ha explicat que "la resistència als antibiòtics implica complicacions en el tractament, fet que l'OMS qualifica com el problema de salut actual més greu del món". La situació es pot agreujar fins al punt que " al 2050 es podrien arribar a produir deu milions de morts anuals per infeccions", una xifra que superaria les morts per càncer. En aquest panorama, la recerca en malalties infeccioses és una "prioritat a tot el món" i s'ha de centrar en tres àmbits, segons ha afirmat Carratalà: "crear mesures preventives més eficients, desenvolupar tests de diagnòstic ràpids i nous antibiòtics". Pares i fills podran interactuar en una activitat de sensibilització en l'estand del projecte 

 

 

AMPA Escola La Bòbila

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Archivo
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now